Over ons

De Roo heeft de mensen en middelen om jouw organisatie verder te helpen. Wij investeren in een zoektocht naar vaste of tijdelijke kandidaten die verandering versnellen. Wij bieden unieke oplossingen, zoals onze Mobiliteitspool, en adviseren bij fusies, interne conflicten en strategische vraagstukken. Wij verdiepen ons in de opdrachtgever en zorgen voor de beste match. Hiermee scoren wij een klanttevredenheid van bijna 100%. Sinds een aantal jaar bieden wij ook succesvolle trainingen aan. Lees hieronder meer. 

Werving & Selectie

Tijdelijk of vast

In onze branches hebben wij een uitstekende ervaring op het gebied van interim, advies, werving en selectie en een deskundig netwerk. In een oriënterend gesprek verhelderen wij samen de probleemstellingen en schetsen wij het profiel van de ideale kandidaat. Wij brengen potentiële kandidaten in kaart. Wij zoeken in het bestand en zetten de vacature – indien nodig – uit in ons netwerk van adviseurs en interim managers. Zij zoeken binnen hun eigen netwerk. Zo vinden wij dé kandidaat.

Bijna 100%

De Roo scoort hoog op klanttevredenheid, meestal is het resultaat ‘goed’ of zelfs ‘zeer goed’. Voldoet een interimmer niet aan de eisen of wensen van de opdrachtgever, dan zorgen wij voor een vervanger. Ligt de opdracht op het terrein van werving en selectie en blijkt een kandidaat binnen zes maanden niet te voldoen, dan zoeken wij opnieuw. Gratis.

Slimme oplossingen

Uniek: de Mobiliteitspool
Tien jaar geleden zijn wij begonnen met de Mobiliteitspool van ervaren en direct beschikbare leidinggevenden in het onderwijs. Een zeer effectief hulpmiddel in de bemiddeling voor schoolbesturen in hun zoektocht naar ervaren managers op tijdelijke basis. De Mobiliteitspool staat open voor beschikbare schoolmanagers die in korte tijd ervaring in een andere omgeving willen opdoen en zich willen ontwikkelen. Het succes heeft geleid tot uitbreiding van deze dienstverlening naar de zorgsector.

Herplaatsing

Stelt werkgever en werknemer in staat om ingewikkelde procedures en oplopende kosten te vermijden, wanneer ze niet meer met elkaar verder kunnen. de Roo gaat uit van de persoonlijke ambities van de leidinggevende, desgewenst uitgediept met een assessment. Samen schetsen wij een helder en realistisch toekomstperspectief en maken een scholings- en trainingsplan. Wij stellen samen vast wanneer de kandidaat klaar is voor een baan in ons netwerk.

team_DeRoo-2

Trainingen

Trainingen op maat, voor iedereen een passende aanpak

Met ruim 36 jaar aan ervaring in het onderwijs geven wij trainingen door heel Nederland. Onze trainingen zijn praktijkgericht en worden begeleid door gediplomeerde specialisten. Vooraf brengen we het vraagstuk en de bijhorende leerdoelen in kaart. Samen kijken we naar de meest passende aanpak. Zo bieden wij iedereen een training op maat.

Onze trainingen richten zich op directeurs, managers, teamleiders, leraren, HR-managers, marketingcommunicatie-medewerkers en alle andere uiteenlopende functies binnen het onderwijs.

We sturen met onze trainingen op onderwerpen als leiderschap, ontwikkeling, positionering, effectieve communicatie en teaming. Ook bieden we een succesvolle IMVM training aan voor interim managers.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial