Theo Jaspers

Theo Jaspers, partner, is actief als interim schoolleider, begeleider van Werving en Selectie trajecten en is trainer op het gebied van vraagstukken, die gerelateerd zijn aan leiderschap.

Vraagstukken rond het leiderschap van de school is in iedere (leidinggevende) functie een interessant thema. Wat voor een verschil kan een andere schoolleider maken binnen een organisatie, wat zijn daar de cruciale elementen voor.

Vragen die hier op gebaseerd zijn komen terug in de traingingen die Theo de afgelopen jaren heeft ontwikkeld en gegeven, naast het schoolleiderschap. Deze cruciale elementen komen ook terug in de nieuwe trainingen die speciaal ontwikkeld zijn voor de Roo: Powerclasses.

Als interim schoolleider, maar ook als begeleider in Werving en Selectie trajecten, zoekt Theo altijd naar wat juist wel mogelijk is. Deze zoektocht levert onverwachte kansen en mogelijkheden. Het zoeken naar mogelijkheden geeft een organisatie en de mensen binnen die organisatie energie. Energie die nodig is om te komen tot prestaties.

Theo zorgt er met zijn energie voor dat het binnen organisaties weer gaat stromen, dat teamleden het vertrouwen terugkrijgen en dat de prestaties toenemen. Zijn werkwijze vraag een professionele omgeving waar in een hoog tempo gewerkt wordt, al ligt dit uiteraard wel aan het vraagstuk.

Voor Theo is het persoonlijk meesterschap van de schoolleider van wezenlijk belang, waardoor hij altijd een aantal schoolleiders of aankomende schoolleiders als coach ondersteunt in hun ontwikkeling.

Theo Jaspers

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial