Freek Polter

Freek Polter, managing partner, is actief in opdrachten. Hij is een schoolleider die resultaatgericht is, knopen kan doorhakken en dat in de verbinding met de mensen kan doen. Hij is een zeer ervaren schoolleider die veel leidinggevende functies, op alle niveaus, heeft vervuld.

Freek acteert sterk daar waar om sterk leiderschap wordt gevraagd. Hij verliest zijn omgeving niet uit het oog en bouwt verder waar de organisatie op dat moment staat. Niet alleen als schoolleider, maar ook als trainer en coach begeleidt hij schoolleiders in het onderwijs.

Hij is in staat zijn omgeving beter te laten functioneren en waar kernbegrippen als eigenaarschap en professioneel leiderschap leidend zijn. Cultuurveranderingsprocessen beschouwt hij als zijn specialiteit. Dit kan als schoolleider maar ook als externe adviseur.

“Als interim schoolleider stap je in een proces. Een proces waar je een versnelling kunt aanbrengen en een school in haar ontwikkeling op een hoger niveau kan brengen. Dit doe je samen met je teamleden. Het elan weer terug brengen in de organisatie is zijn uitdaging. Het moet weer bruisen en iedereen zal beter presteren.”

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial