Interim

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een organisatie een tijdelijke manager nodig heeft. De meest voorkomende in de praktijk zijn:

  • Wegvallen of vertrek van de vaste manager, directeur of bestuurder
  • Tijdelijk project of programma
  • Reorganisatie
  • Fusie of overname
  • Crisis en/of conflict

Onze ervaring

De Roo is één van de meest ervaren interim bureaus in Nederland. Vanaf 1984 zijn wij actief met de meeste nadruk op onderwijs en de publieke sector.

Het model van de Roo

De partners van de Roo zijn allen praktijkmanagers. Wij combineren eigen opdrachten met het bemiddelen in specifieke situaties. Zowel de opdrachtgever als de tijdelijke manager heeft te maken met een vaste partner die zelf ook vanuit de praktijk spreekt en als schaduwmanager optreedt. Onze vaktechnische achtergrond helpt mee gedurende de opdracht.

Selectie van de juiste interim
kandidaat

Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een zeer groot en divers bestand aan (interim) managers en hebben wij ook met een groot aantal mensen opdrachten uitgevoerd. Bij elke vraag onderzoeken we samen met de opdrachtgever aan welk type tijdelijke manager behoefte is.

We kijken hierbij naar de vaktechnische achtergrond en ervaring maar vooral ook naar de intermenselijke vaardigheden. Onze interimmanagers doorlopen bij De Roo allemaal een intake- procedure. Sinds 2015 volgen ze ook onze interne opleiding Interim- en Verandermanagement.

Kwaliteit

Wij zijn ISO gecertificeerd en lid van de Raad voor Interim Management (RIM). Evaluaties van de uitgevoerde opdrachten leveren al jaren hoge klanttevredenheidscores. Onze opdrachtgevers komen zowel voor werving- en selectieopdrachten, als voor interim opdrachten zeer vaak bij ons terug! Een mooiere beoordeling is niet haalbaar!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial