De Roo Powerclasses “Visie gericht werken” en “Zo verander je gedrag”
Elise Imhof
  1 min

Na op verschillende scholen en binnen alle vormen van het voortgezet onderwijs als schoolleider gewerkt te hebben diverse organisaties, ben ik enige jaren geleden begonnen als interim-schoolleider.

Vraagstukken rond het leiderschap van de school zijn in iedere (leidinggevende) functie een interessant thema. Wat voor een verschil kan een andere schoolleider maken binnen een organisatie, wat zijn daar de cruciale elementen voor?

Vragen die hierop gebaseerd zijn komen terug in de trainingen die ik de afgelopen jaren heb ontwikkeld en gegeven, naast het schoolleiderschap. Deze cruciale elementen komen ook terug in de nieuwe trainingen die speciaal ontwikkeld zijn voor de Roo: Powerclasses.

Powerclasses zijn korte, intensieve trainingen, met een praktijkopdracht, waar het nu net gaat over die cruciale elementen, met als uitkomst: leiderschap doet ertoe!

Sinds januari ben ik als nieuwe partner aangesloten bij De Roo. Een welbewuste keuze. Bij De Roo gaat het over kwalitatief leiderschap in de brede context. Mijn activiteiten en manier van werken sluiten daarop aan.

Binnen De Roo houd ik mij bezig met W&S, interim-management, advies en trainingen.
Dit jaar van start, twee de Powerclasses: Visie gedreven werken en Zo verander je gedrag!

Tot ziens bij de Powerclasses!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial