Wilma Jaspers neemt afscheid van De Roo
Elise Imhof
  1 min

‘Goedemorgen, De Roo, u spreekt met Wilma Jaspers’. Dertien jaar lang was dit een vertrouwd geluid voor wie contact opnam met ons.
Wilma was niet alleen ons eerste aanspreekpunt, je kon er ook op vertrouwen dat je vraag of opdracht supersnel en grondig werd afgehandeld. Wilma vulde haar taak als managementassistente grotendeels naar eigen inzicht in. Dat was niet alleen logisch, vanwege haar grote kennis van mensen en zaken, maar ook heel fijn. Wilma dacht in alles mee, kwam met nuttige suggesties en hield het verdere verloop van alle relevante zaken scherp in de gaten. Ze schroomde niet om ons als partners ergens op te wijzen als wij ergens een steekje dreigden te laten vallen.
Met haar warme persoonlijkheid was zij het gewaardeerde aanspreekpunt voor onze interim managers, kandidaten voor vacatures en deelnemers aan trainingen. Wij raakten er zelfs aan gewend dat bij de reviews speciale aandacht aan de voortreffelijk organisatie en de gastvrijheid van Wilma werd gewijd.
Wij hebben gelukkig langer dan normaal van haar kwaliteiten gebruik kunnen maken, omdat zij bereid was om ook na haar pensioengerechtigde leeftijd, nog een aantal jaren belangrijk te zijn voor ons.
Nu wij een talentvolle opvolger hebben gevonden in Renate van Vugt, over wie u hier meer kunt lezen, kunnen we met een gerust hart afscheid nemen van Wilma.
Wilma, wij zijn jou veel dank verschuldigd. Je hebt een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van De Roo en aan het feit dat ons bureau tot grote bloei is gekomen.
Wij wensen jou, je man Wout en je kinderen en kleinkinderen nog vele gelukkige jaren.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial