Terugblik webinar: ‘Strategie, wat heb je er eigenlijk aan?’
admin
  1 min
Jeroen van den Berg

Op 3 maart jl. heeft Jeroen van de Berg de 60 deelnemers aan het webinar ‘Strategie, wat heb je er eigenlijk aan’ op zeer inspirerende wijze duidelijk gemaakt dat een goede strategie ontwikkeling zeer waardevol is voor elke organisatie en dat dit op een andere manier kan dan de alom bekende missie/visie trajecten. Een webinar blijkt een zeer effectieve manier om op dit moment kennis met elkaar te delen. Hieronder een aantal quotes van deelnemers aan het webinar.

Jeroen is voor vragen bereikbaar via www.strategieplus.nl.

 

Dank voor de presentatie, Ik ga er mijn voordeel mee doen.

Marcel Janssen

 

Uitdagende en interessante exercitie om theorie en praktijk bij elkaar te brengen. Dank voor de input.

Irene van Noort

 

Boeiend verhaal. Dank!

Margareth Runderkamp

 

Hartelijk dank, veel punten die me aan het denken zetten.

Emilie van der Heijden

 

Dank voor de inspirerende en heldere inleiding afgelopen woensdagavond bij de Roo.

Niko Persoon

 

Gisteravond heb ik met veel interesse geluisterd naar de presentatie Strategie, wat heb je er eigenlijk aan? via de Roo. Daarbij heb ik een paar aantekeningen gemaakt, maar ik zou het op prijs stellen om de gehele presentatie te ontvangen.

Het heeft zeker stof tot nadenken gegeven. Op dit moment ben ik even niet binnen het onderwijs werkzaam, maar als bestuurder actief bij het Toon Hermans Huis Amersfoort. Daar moest vorig jaar een grote gamechanger, corona, getrotseerd worden. Dit lijken we te gaan overleven. Daarbij wil ik mijn handelen tegen het licht houden van de geschetste mogelijkheden in de presentatie van gisteravond.

Gonda Peters-Mejers

 

Ik vond het zeer interessant gisteren meer te horen over jouw specifieke aanpak in strategie ontwikkeling.

Helder met drie onderdelen en zeer herkenbaar dat sociale web! Dat wordt nog wel eens onderschat, heb ik recent toch ook weer ervaren.
Deelnemer

 

Ik heb gisteravond mogen genieten van je presentatie over 'Strategie'. Inderdaad een heel andere kijk op strategie en zeer concreet en duidelijk: daar heb ik direct iets aan bij het plan van aanpak dat ik voor een nieuwe opdracht moet gaan opstellen.
Deelnemer

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial