Terugblik 1e professionaliseringsavond nà de corona
Elise Imhof
  1 min

‘Wat fijn dat jullie dit eindelijk weer kunnen organiseren!’ Dat was het gevoel dat veel bezoekers met ons deelden. De verbondenheid met een bureau, de mogelijkheid om met gelijkgestemden op informele wijze te overleggen en ook nog eens een inspirerende spreker. Het zijn ingrediënten die al vele jaren de succesformule van deze avonden vormen.
Zo’n dertig associés, interimmanagers uit alle sectoren van het onderwijs, luisterden naar Hans van der Loo, die samen met De Roo-partner Theo Jaspers zogenaamde powerclasses gaat verzorgen. Trainingen waarin men direct tot de kern komt.
Hans van der Loo is een onderzoeker/wetenschapper en een begenadigd spreker. Hij schrijft twee boeken per jaar over verandermanagement, leiderschap en psychologische veiligheid. Gedurende de avond werd duidelijk hoe hij dat doet. Zijn spreektempo en informatiedichtheid zijn van een heel hoog niveau en vervelen geen moment.
Er was dus veel stof tot napraten, naast het vanzelfsprekende netwerken met elkaar en de aanwezige partners van De Roo.
Groot succes dus en de volgende bijeenkomst staat alweer gepland op 16 juni a.s. waar wij iedereen weer graag voor uitnodigen.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial