Rikkert de Nooij

Rikkert de Nooij, partner, is actief binnen De Roo op het gebied van Werving & Selectie en HRM vraagstukken in het onderwijs en bij not for profit organisaties. Na zijn studie bedrijfswetenschappen heeft hij enkele jaren als HRM consultant en teamleider gewerkt bij adviesbureaus in het bedrijfsleven.

In zijn huidige rol voert Rikkert werving- en selectieopdrachten uit op bestuurs- en directieniveau en wordt hij geregeld ingezet als interim projectmanager bij omvangrijke en complexe W&S trajecten.

Met zijn bedrijfskundige achtergrond kijkt Rikkert niet alleen naar de vacature als losse positie, maar vooral naar de bredere context van de functie in relatie tot het team en de organisatie als geheel. Hij kijkt hiermee net wat verder waardoor een betere en duurzame ‘match’ ontstaat tussen kandidaat, functie en organisatie.

Rikkert heeft ruim tien jaar ervaring in het vak en wordt door zijn kennis van de arbeidsmarkt en uitgebreide netwerk aan kandidaten veelal ingeschakeld bij lastig in te vullen vacatures en opdrachten waarbij intensievere ondersteuning of juist een onafhankelijk advies wordt gevraagd.

“Een opdrachtgever kunnen helpen bij een lastig in te vullen vacature geeft een fantastisch gevoel. Niets is mooier dan de blijdschap van zowel de kandidaat als de opdrachtgever bij de perfecte ‘match’.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial