Onze volgende opleiding IMVM start 7 april 2021. Schrijf u nu vast in!
Vacature Locatieleider bij OPDC De Delta in Leiden

Interim

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een organisatie een tijdelijke manager nodig heeft. De meest voorkomende in de praktijk zijn:

  • Wegvallen of vertrek van de vaste manager, directeur of bestuurder
  • Tijdelijk project of –programma
  • Reorganisatie
  • Fusie of overname
  • Crisis en/of conflict

Onze ervaring

De Roo is één van de meest ervaren interim bureaus in Nederland. Vanaf 1984 zijn wij actief met de meeste nadruk op onderwijs en de publieke sector.

Het model van de Roo

De partners van de Roo zijn allen praktijkmanagers. Wij combineren eigen opdrachten met het bemiddelen in specifieke situaties. Zowel de opdrachtgever als de tijdelijke manager heeft te maken met een vaste partner die zelf ook vanuit de praktijk spreekt en als schaduwmanager optreedt. Onze vaktechnische achtergrond helpt mee gedurende de opdracht.

Selectie van de juiste interim kandidaat

Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een zeer groot en divers bestand aan (interim) managers en hebben wij ook met een groot aantal mensen opdrachten uitgevoerd. Bij elke vraag onderzoeken we samen met de opdrachtgever aan welk type tijdelijke manager behoefte is. We kijken hierbij naar de vaktechnische achtergrond en ervaring maar vooral ook naar de intermenselijke vaardigheden. Elke voor ons nieuwe interim manager doorloopt niet alleen een intake procedure; de meesten sinds 2015 ook onze interne opleiding Interim en Verandermanagement.

Kwaliteit

Wij zijn ISO gecertificeerd en lid van de Raad voor Interim Management (RIM). Evaluaties van de uitgevoerde opdrachten leveren al jaren hoge klanttevredenheidscores. Onze opdrachtgevers komen zowel voor werving- en selectieopdrachten, als voor interim opdrachten zeer vaak bij ons terug! Een mooiere beoordeling is niet haalbaar!
Terugbelverzoek van de Roo

Terugbelverzoek

Onze mensen

Onze acht partners en drie backoffice medewerkers staan voor u klaar!
Koos van den IJssel

Managing Partner

Elise Imhof

Communicatie & administratie

Rikkert de Nooij

Partner

Freek Polter

Partner

Arno Janssen

Partner

Désireé Simons

Partner

Maarten Ebbing

Partner

Teus de Vries

Partner

Steven Mijnsbergen

Partner

Wilma Jaspers

Management assistente

Janine Wijfje

Financiële/projectadministratie