Steven Mijnsbergen

Na zijn vwo-opleiding op het Dalton Lyceum in den Haag bezocht hij de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Een opleiding die voor hem op dat moment prima aansloot bij zijn sportieve achtergrond. 
Zijn eerste baan kreeg hij via Koos van den IJssel, inderdaad al het eerste contact, bij de gemeente Den Haag als leerkracht Lichamelijke Opvoeding in het primair onderwijs. 
Hierna is hij werkzaam geweest op diverse scholen in de Randstad als docent LO, teamleider, conrector en rector in het voortgezet onderwijs. Na een kort uitstapje in de ICT-branche, waar hij drie jaar als manager werkzaam is geweest, werkt hij sinds 2011 als interimmanager in het onderwijs. In zijn opdrachten heeft hij diverse onderwijsvernieuwingen mogen doorvoeren en is de profilering van de school regelmatig een belangrijk thema geweest. 
Hij is Koos van den IJssel een keer opgevolgd als rector, nadat hij als interim rector op een school werkzaam is geweest en heeft samengewerkt met Freek Polter binnen een scholengemeenschap. Het intensievere contact met de Roo is daar gestart. Na een aantal opdrachten via de Roo te hebben uitgevoerd, is hij sinds januari 2019 toegetreden als trotse partner bij de Roo. 

“Samen met de andere partners hoop in de toekomst een bijdrage te leveren aan het onderwijs met al zijn boeiende facetten.’

Steven Mijnsbergen

Onze mensen

Onze acht partners en drie backoffice medewerkers staan voor u klaar!
Koos van den IJssel

Managing Partner

Elise Imhof

Communicatie & administratie

Rikkert de Nooij

Partner

Freek Polter

Partner

Arno Janssen

Partner

Désireé Simons

Partner

Maarten Ebbing

Partner

Teus de Vries

Partner

Steven Mijnsbergen

Partner

Wilma Jaspers

Management assistente

Janine Wijfje

Financiële/projectadministratie