Oekraïne les op uw school
Elise Imhof
  1 min

Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid uiteraard serieus. De wereld om ons heen verandert in snel tempo. De Oekraïne-oorlog heeft grote invloed op ons wereldbeeld. In de internationale politiek zien we schuivende panelen met alleen al de nieuwe rol van Rusland en China.

Het is van groot belang dat jonge mensen, die nog een heel leven voor zich hebben, meer houvast krijgen te midden van de golven van informatie die over hen heen spoelen. Onderzoek wijst uit dat er op de sociale media veelvuldig misinformatie verschijnt die speciaal ook gericht is op jongeren.

Op en rond 24 februari, toen het 1 jaar geleden was dat de Oekraïne-oorlog uitbrak, besteedden televisie-en radioprogramma’s, en het AD, aandacht aan de Oekraïne lessen die historicus Willem Post geeft op scholen in Den Haag, Leiden en Rotterdam. Hij richt zich op het brede scholenspectrum van vmbo tot en met vwo.

Wij zijn verheugd dat wij met Willem Post de afspraak hebben kunnen maken om Oekraïne les op de bij ons betrokken onderwijsinstellingen in heel Nederland aan te bieden. In het verleden hebben wij al zeer prettig samengewerkt met Willem Post bij diverse onderwijsreizen naar de Verenigde Staten.

De kosten voor een Oekraïne les bedragen voor één lesuur of een dagdeel vanaf 850 euro. Voor meer informatie en/of boeking van een les bij u op school kunt u contact opnemen met onze backoffice 088 – 55 22 999 of info@deroo.nl 

Willem Post is als senior fellow verbonden aan Instituut Clingendael en lid van de Public Diplomacy Council in Washington D.C. Hij is een bekend media-commentator en schrijver van 15 boeken over de Verenigde Staten en de internationale politiek. In perscentrum Nieuwspoort verzorgt hij zogenaamde wereldcolleges.
De Haagse historicus heeft een eerstegraads lesbevoegdheid en was jarenlang werkzaam in het middelbaar onderwijs van vmbo tot en met vwo. In samenwerking met de Erasmus Universiteit was hij stagebegeleider middelbaar onderwijs.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial