De kern van de Roo
Leiderschap in Scholen
admin
  1 min

Vernieuwen, verbeteren, innoveren. In de natuur zien we het bij het wisselen van de seizoenen, het houdt de wereld fris en de geest helder. We zien het ook bij onszelf. Als De Roo zijn we continu op zoek naar oplossingen bij vraagstukken van onze opdrachtgevers. Met dezelfde kritische blik kijken we ook naar onszelf. Op zoek naar onze kern.

Daarvoor hebben we het beeld van ‘men in blue suits and en lady in style’ afgeworpen. We zijn op zoek gegaan naar een nieuwe stijl, die beter vertelt wie we echt zijn. Waar ‘doen’ we in? Waar doen we dat? Waar zijn we goed in? Wat willen we uitstralen? In onze nieuwsbrief, website en andere uitingen treft u de nieuwe stijl aan. 

Wij doen aan leiderschap, daar zijn we goed in. We zijn erin gespecialiseerd om dat in het onderwijs te doen. Dus in scholen. Werving van nieuwe krachten, inzetten van interimmers, trainingen, advies: altijd hebben we te maken met een kleurrijk gezelschap in scholen. 

Leiderschap in scholen. Hoe kleurrijk de school vissen ook is, wij helpen alle vissen in de goede richting te laten zwemmen, om ze als één sterk collectief te laten optreden. Met contrast in samenwerking. Fris, sprankelend, vernieuwend, verbeterend, innoverend. 

Leiderschap in scholen. Wat hebben we toch een prachtig beroep!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial