Koos van den IJssel, het gezicht van De Roo vertrekt
Elise Imhof
  1 min

Na dertien jaar managing-partner te zijn geweest, gaat Koos van den IJssel stoppen bij De Roo Management & Advies èn stoppen met werken.
Koos heeft een buitengewoon grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de Roo. Vanaf de start zorgde hij voor chemie en energie; krachtige energie en persoonlijke energie. Want hij was zowel een aanjager als verbinder.

Naast zijn rol als managing-partner, heeft hij als interimmer, trainer, adviseur en coach het onderwijs op veel scholen verbeterd en een stukje mooier gemaakt.
De combinatie van al deze werkzaamheden zorgde voor een volle agenda, maar altijd hield hij oog voor de ander.
Een bijzondere gave van Koos is dat hij kansen ziet, voor een school en voor een persoon. Mensen die het licht in de tunnel niet konden vinden, nam hij mee en gaf hij perspectief.

Koos heeft zijn vertrek goed voorbereid. Zijn contacten en werkzaamheden heeft hij overgedragen aan de andere partners van de Roo. Persoonlijk gaan we hem erg missen. Want buiten de hierboven genoemde kwaliteiten is Koos een fijn mens voor ons allen.

Hij draagt zijn taak als managing-partner over aan Freek Polter. Koos en Freek werken al achttien jaar samen. Freek geeft aan: “Mijn huidige kracht en vaardigheden heb ik voor een groot deel aan Koos te danken. Ik mag al dat geleerde ook in de praktijk gaan brengen als de nieuwe managing-partner van de Roo. Ik vind het een uitdaging om in zijn voetsporen te treden”.
Alle partners en collega’s van de backoffice zijn er van overtuigd dat Freek het goede werk van Koos met succes zal voortzetten en kijken daar dan ook met groot vertrouwen naar uit.

Op 29 februari vanaf 17.00 uur  zal Koos afscheid nemen van zijn relaties.
We gaan dit op een gepaste manier en in stijl doen.
Uitnodigingen volgen nog, maar voor nu: save the date!

Hartelijke groet,

Freek Polter, Rikkert de Nooij, Désirée Simons, Steven Mijnsbergen, Teus de Vries, Maarten Ebbing, Theo Jaspers, Wilma Jaspers, Janine Wijfje, Elise Imhof

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial