IT-Leiderschap in het Voortgezet Onderwijs
Elise Imhof
  1 min

IT-Leiderschap in het Voortgezet Onderwijs: Innovatie, Veiligheid en Strategie

Het is belangrijk dat scholen een veilige leeromgeving bieden voor studenten en medewerkers. Dit wordt echter steeds lastiger door de snelle ontwikkeling van technologie├źn en de complexiteit van hedendaagse uitdagingen. De impact van digitalisering op de onderwijskwaliteit groeit met de dag. Het gebruik van laptops, online oefen- en toetsplatformen & generatieve AI vereist helder beleid en een veilige IT-omgeving. Het is daarom essentieel dat directeuren, rectoren en bestuurders investeren in het vergroten van hun kennis op IT-gebied.

Een evenement, in samenwerking met Microsoft

Op maandag 22 april organiseert De Roo, in samenwerking met Microsoft een evenement gericht op directeuren/rectoren/bestuurders in het voortgezet onderwijs. Tijdens deze bijeenkomst zullen we dieper ingaan op het belang van doordacht beleid met betrekking tot het gebruik van Kunstmatige Intelligentie (AI) in het VO. We delen de laatste inzichten op
het gebied van Cybersecurity en bieden praktische informatie over het implementeren van het normenkader in het VO. Daarnaast biedt het evenement een uitgelezen kans om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met collega-bestuurders.

Sprekers

  • Tony Krijnen, Cloud Solutions Architect Security bij Mircrosoft
  • Xander Kupers, Sr. Modern Workplace Specialist bij Microsoft
  • Tony Plas, Directeur Privacy op School
  • Martijn Frank, Technical Specialist bij Microsoft365 & Azure

Aanmelden kan via info@deroo.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial