Interview RIM met Désirée Simons
Elise Imhof
  1 min

In de serie ‘Ontmoet onze leden’ van de RIM (Raad voor Interim Management) werd onze partner Désirée Simons, tevens voorzitter van de RIM, gevraagd naar de voordelen van het lidmaatschap.

Waarom lid van de RIM?
Met elkaar het gesprek voeren over kwaliteit, ontwikkelingen en innovatie. Gezamenlijke standaards ontwikkelen en gezamenlijk optreden, bijvoorbeeld richting de politiek, maakt sterk.

Wij willen ons blijven ontwikkelen en kwaliteit leveren kan je alleen maar door continu te reflecteren”, zegt Désirée Simons, partner bij De Roo en voorzitter van de RIM. “Door dat niet alleen te doen, maar samen met andere bureaus voorkom je eenzaam optreden en sta je sterker. Daarom zijn wij al heel lang lid van de RIM. Met krachten bundelen wordt een vuist gemaakt, zo kunnen we ook richting politiek meer invloed uitoefenen.

De Roo hecht aan kwaliteit en onderscheidt zich in de markt doordat alle partners van het bureau zelf actief zijn in opdrachtuitvoering. Zo ondersteunen wij onze opdrachtgevers met inhoudelijke expertise.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial