Help ik heb een Generatie Z in mijn team
Elise Imhof
  1 min

Binnenkort organiseert de Roo voor al haar associés een professionaliseringsavond met als thema Generatie Z.

Geïnteresseerd in hoe we Generatie Z succesvol in onze teams opnemen?

Cindy Smeele – Directeur Mens en Ontwikkeling Agium – gaat in deze interactieve masterclass in op hoe we Generatie Z succesvol op kunnen nemen in onze teams. De manier van aansturen moet veranderen. Maar hoe? Agium is een grote speler in de financiële detachering.

 

Spreker – Cindy Smeele

Cindy Smeele – Directeur mens en ontwikkeling van Agium – loopt inmiddels ruim 20 jaar mee op het snijvlak van detachering en finance & control. In die twee decennia heeft zij allerlei generaties voorbij zien komen. X, Y én Z.

Gaandeweg nam de financiële wereld afscheid van de gebruikelijke, ‘blauwe’, dertien-in-een-dozijn financials. Wat ervoor in de plaats kwam?

Een ontzettend dynamisch werkveld, waarbinnen steeds meer wordt gevraagd. Op het gebied van kennis en vaardigheden. Is dit vergelijkbaar voor het onderwijsveld en welke bevindingen kunnen we meenemen binnen het leiderschap in het onderwijs.

Voor onze associés een mooie lezing die ze helpt om nog beter om te gaan met de nieuwe generatie collega’s en ze kunnen de opdrachtgevers daarmee helpen om beleid aan te passen om nieuw personeel blijvend aan het onderwijs te binden.

Komende week ontvangen de associés een uitnodiging voor deze professionaliseringsavond.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial