De Roo gaat verhuizen!
Elise Imhof
  1 min

Vele (interim) schoolleiders hebben in de afgelopen 8 jaar de weg naar ons kantoor in het hartje van Utrecht weten te vinden. Met veel genoegen werkten wij samen met Sardes en congrescentrum La Vie. Wij deelden, met het oog op duurzaamheid en efficiëntie, alle faciliteiten en werkten ook samen op andere gebieden. Sardes gaat echter reorganiseren en La Vie gaat uitbreiden en dat noodzaakte ons om om ons heen te gaan kijken. En dat is gelukt!

We blijven in Utrecht, maar verhuizen deze zomer meer naar de rand, naar het schitterende Helix-gebouw in Leidsche Rijn, Reykjavikstraat 1, Utrecht.

Dit maakt onze bereikbaar nèt zo goed met de trein en bèter met de auto. Daarnaast voldoet dit gebouw aan al onze wensen: modern, duurzaam en ook hier met gedeelde faciliteiten en veel groen.
Een uitstekende omgeving voor onze medewerkers en natuurlijk ook om gesprekken te voeren en opleidingen/presentaties/bijeenkomsten te verzorgen.
De komende weken nemen we de tijd om het kantoor naar onze wensen in te richten en dan hopen we u graag een keer te mogen ontvangen!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial