Almaar toenemende vraag naar interimmers
Elise Imhof
  1 min

De problemen in het onderwijs zijn er na de coronacrisis niet minder op geworden. De vraag naar sterk leiderschap op alle niveaus is groter dan ooit. Daar komt nog bij dat er door de miljardenimpuls van het kabinet meer mogelijkheden zijn om tijdelijk goede leidinggevenden in te huren. Hun opdracht is om de scholen uit de problemen helpen en/of op een hoger niveau te brengen.
De Roo onderscheidt zich in de markt door snelheid, service en persoonlijke benadering en vooral door onze ‘vanzelfsprekende’ kwaliteit.
Deze kenmerken koesteren wij en daar doen wij geen concessies aan. We willen ons bestand aan interim leidinggevenden, die inzetbaar zijn in alle onderwijssectoren verruimen en roepen ervaren leidinggevenden die zich aangesproken voelen op om zich te melden op info@deroo.nl.
Voor ervaren leidinggevenden, maar beginnende interimmers, hebben we een speciale training. (zie onze website). Met ervaren interimmers voeren we, als intake, twee gesprekken met verschillende partners en doen we een referentiecheck.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial