Onze volgende opleiding IMVM start 7 april 2021. Schrijf u nu vast in!
Vacature Locatieleider bij OPDC De Delta in Leiden

Werving & Selectie

Wij zorgen voor een adequate invulling van vacatures in het onderwijs en de publieke sector. De Roo is daarbij gespecialiseerd in bestuurs-, management- en zwaardere staffuncties. Door de inzet van ons hoogwaardige en grote netwerk zijn we in bijna alle gevallen succesvol.

Voorbeelden van functies waarvoor wij bemiddelen zijn:

 • Raad van Toezicht / Raad van Commissarissen
 • College van Bestuur / Raad van Bestuur
 • (Gemeente) Secretaris
 • Rector / Directeur-bestuurder
 • Sectordirecteur / Locatiedirecteur / Vestigingsmanager
 • Afdelingsmanager/ (Con)rector/ Teamleider
 • Schoolleider / Basisschooldirecteur
 • Directeur Bedrijfsvoering
 • Manager Bestuursbureau
 • Secretaris College van Bestuur / Raad van Bestuur
 • Functies op het gebied van Financiën, HR, ICT, Facilitair, Inkoop, Huisvesting, Kwaliteit

Management Drives bij de Werving & Selectie procedure

Onze unieke Drijfverenscan ontwikkeld met Management Drives, geeft ons inzicht in de cultuur van uw organisatie en de gewenste drijfveren voor de betreffende vacature. Bij de intake van de opdracht stellen we u een aantal vragen aan de hand van de zes kleuren van Management Drives. Hiermee maken we inzichtelijk met welke drijfveren de nieuwe functionaris het team en de organisatie zal kunnen aanvullen waardoor de kans op een succesvolle match wordt vergroot.

Bij de CV presentatie leggen wij u van elke kandidaat het persoonlijke profiel van de kandidaat voor. Hierdoor krijgt u per kandidaat een objectief beeld of zij/hij past bij de functie en het team.

Toegevoegde waarde door onze diverse search methodieken

File search
Door onze decennialange ervaring met werving & selectie in het onderwijs en de publieke sector hebben we een groot bestand van meer dan 10.000 potentiele kandidaten opgebouwd.

Netwerk search
In het uitgebreide netwerk van De Roo wordt gekeken naar kandidaten die passend zijn. Hierbij wordt gebruik gemaakt van ons Partner in Search Programma. Dit houdt in dat onze interim managers, die zich speciaal bij ons hebben aangemeld om mee te zoeken naar kandidaten, worden aangeschreven om mensen met het passende profiel te vinden in hun specifieke netwerk.

Social Media Search
Veel latent zoekende kandidaten die niet direct advertenties volgen, zullen wij benaderen via de sociale media zoals LinkedIn.

Executive Search / headhunting
In overleg met u worden namen van potentiële kandidaten doorgenomen die persoonlijk en discreet door ons worden benaderd.

Werkwijze op maat

U kunt als opdrachtgever zelf bepalen waarvoor u ons wilt inzetten en wat u zelf wilt doen. Hierdoor krijgt u maatwerk en kunt u desgewenst de kosten beïnvloeden. Wilt u bijvoorbeeld alleen een search zonder advertentie in de krant? Of wilt u De Roo ook inschakelen voor de begeleiding van de BAC, een training ‘Criterium gericht Interviewen’ of Management Drives? Vraag bij ons een offerte op en u krijgt een volledige een beschrijving van alle mogelijkheden en de daarbij behorende kosten.

Doorlooptijd

Na goedkeuring van het zoekprofiel presenteren wij u in de regel binnen vijf weken een selectie van (indicatief) vijf topkandidaten. Het voordeel is dat het voorwerk door De Roo wordt gedaan en dat alleen kandidaten op gesprek komen bij de selectiecommissie(s) die ook echt interessant zijn.

De totale procedure neemt vaak langer in beslag en daarvoor zullen wij -samen met u- een planning opstellen.

Garantieregeling

Mocht het onverhoopt bij een eerste searchopdracht toch niet lukken een geschikte kandidaat te vinden, dan zoeken wij kosteloos voor u verder totdat de vacature succesvol is ingevuld.

Indien een kandidaat binnen 12 maanden de organisatie verlaat, zullen wij in overleg met u de procedure opnieuw starten zonder dat daarvoor een succesfee in rekening wordt gebracht.

Terugbelverzoek van De Roo - afbeelding van een bellende vrouw

Terugbelverzoek

Onze mensen

Onze acht partners en drie backoffice medewerkers staan voor u klaar!
Koos van den IJssel

Managing Partner

Elise Imhof

Communicatie & administratie

Rikkert de Nooij

Partner

Freek Polter

Partner

Arno Janssen

Partner

Désireé Simons

Partner

Maarten Ebbing

Partner

Teus de Vries

Partner

Steven Mijnsbergen

Partner

Wilma Jaspers

Management assistente

Janine Wijfje

Financiële/projectadministratie