Management Drives

Leiderschap in ontwikkeling

Waar en wanneer

Wij kunnen de training bij u op locatie op een voor u geschikt tijdstip aanbieden op basis van uw wensen: voor een klein team of een groot aantal deelnemers, van  één tot meerdere dagdelen. Desgewenst in combinatie met andere instrumenten over leiderschap. Het uitgangspunt is maatwerk voor u als opdrachtgever.

Docenten

De training wordt verzorgd door één van de MD gecertificeerde partners van De Roo: Koos van den IJssel, Freek Polter, Maarten Ebbing, Désirée Simons en Teus de Vries

Voor meer informatie

Persoonlijke ontwikkeling en leiderschap begint bij drijfveren. Management Drives geeft inzicht in leiderschap en drijfveren. Het is praktisch zonder overmatig te simplificeren. Na meting van honderdduizenden mensen in binnen – en buitenland is een model ontwikkeld dat werkt met zes drijfveren, die zowel in volgorde als in sterkte kunnen verschillen. Bovendien onderscheiden we positieve en negatieve aspecten van drijfveren.

Uitdaging: versneld veranderen van eigen gedrag

Of het nu gaat om persoonlijk leiderschap, sturing van teams, of om cultuur beïnvloeding van uw hele school of scholengroep: drijfveren zijn de bepalende factor voor succes of falen. De uitdaging is daarom dat de zes drijfveren door iedereen begrepen worden en ook bewust ingezet worden of bewust niet ingezet worden.

Schrijf je in voor onze training
InCompany inschrijving