Teamtraining: Management Drives

Training - Management Drives

Inzicht in drijfveren en leiderschapsstijl

Klaar om het maximale eruit te halen?

Dan zien we u graag bij onze eerstvolgende training!

Waar en wanneer

Wij kunnen de training bij u op locatie op een voor u geschikt tijdstip aanbieden op basis van uw wensen: voor een klein team of een groot aantal deelnemers, van  één tot meerdere dagdelen. Desgewenst in combinatie met andere instrumenten over leiderschap. Het uitgangspunt is maatwerk voor u als opdrachtgever.

Docenten

De training wordt verzorgd door één van de MD gecertificeerde partners van De Roo: Koos van den IJssel, Freek Polter, Maarten Ebbing, Désirée Simons en Teus de Vries

Voor meer informatie

Over de training "Management Drives"

Persoonlijke ontwikkeling en leiderschap begint bij drijfveren. Management Drives is een methode om de drijfveren van personen of teams inzichtelijk te maken. Dit verbetert de performance van organisaties doordat hiermee de effectiviteit van de medewerkers wordt vergroot.  Het model is gebaseerd op zes drijfveren die van invloed zijn op denken, perceptie, gedrag en cultuur binnen een team en organisatie.

Na deze training begrijpen de deelnemers de drijfveren en kunnen ze deze bij zichzelf en anderen herkennen. Als een heldere taal in zes kleuren die iedereen verstaat en spreekt.

Uitdaging: versneld veranderen van eigen gedrag

Of het nu gaat om persoonlijk leiderschap, sturing van teams, of om cultuur beïnvloeding van uw hele school of scholengroep: drijfveren zijn de bepalende factor voor succes of falen. De uitdaging is daarom dat de zes drijfveren door iedereen begrepen worden en ook bewust ingezet worden of bewust niet ingezet worden.

Management Drives: Welke kleur past bij uw profiel?

In de theorie van Management Drives worden drijfveren ingedeeld in 6 categorieën, deze hebben alle zes een eigen kleur. Het Management Drives model is bestaande uit de kleuren groen, geel, rood, oranje, blauw en paars.

Add a heading

Schrijf je in voor onze training

InCompany inschrijving