Masterclass
Internal Branding

Masterclass Internal Branding - Positioneer en verhoog de medewerkersbetrokkenheid

Een sterk schoolmerk bouwen en onderhouden

Locatie

La Vie Meeting Center
Lange Viestraat 371
3511 BK Utrecht
Deze locatie bevindt zich in het centrum van Utrecht en is het best bereikbaar per openbaar vervoer

Data

Deze Masterclass wordt twee keer aangeboden

Eerste mogelijkheid:
9 december 2022 van 9.00 – 17.00 uur

Tweede mogelijkheid:
19 april 2023 van 9.00 – 17.00 uur

Alle Masterclasses zijn inclusief lunch

Docenten

Lara Molendijk en Theo Jaspers

Voor meer informatie

Bedrijven en organisaties zijn bewezen succesvoller als ze werken vanuit dát wat hen uniek maakt: hun identiteit en overtuiging, ofwel hun merk. Hierbij is het belangrijk dat, wat je als organisatie aan de buitenkant aan je doelgroep belooft, klopt met wie je aan de binnenkant bent. Want als je waarmaakt wat je zegt te zijn, bouw je aan vertrouwen en aantrekkingskracht. Zo creëer je fans.
Waar je voor staat en dat wat jou als organisatie uniek maakt, vertaal je daarom door in een positionering. Dit gaat niet alleen over wat je naar buiten gaat vertellen, maar kan ook worden ingezet om de interne organisatie vorm te geven. Zo bouw je vanuit de positionering een organisatiecultuur. Wij noemen dit: Internal Branding met het merk als kompas. Met dit kompas kun je medewerkers inspireren en leren hun gedrag  n hun werk conform de merkbelofte uit te voeren. Met grotere klanttevredenheid en hoge medewerkers betrokkenheid als resultaat.
In het onderwijs spreken we niet over merken. Wel hebben we het over uitstraling en profilering. Met deze uitstraling en profilering wordt het unieke van de school neergezet bovenop het kwalitatieve onderwijs.
Steeds meer profileren scholen zich, en het liefst net even anders dan die andere school in de omgeving.
Door het profiel en de daaraan verbonden waarden goed in te richten, werk je niet alleen aan een sterke uitstraling naar buiten, maar ook naar binnen, in de school en de schoolorganisatie zelf.

Kosten

€ 700,- (inclusief boek, 1 dag training, feedback tussendoor en lunch)

Schrijf je in voor onze training
InCompany inschrijving

Individuele inschrijving