Training
De leider als instrument

Training - De leider als instrument

In iedere opdracht is de leider zelf de enige constante, leer je patronen en talenten inzetten in het werken met anderen

Locatie

La Vie Meeting Center
Lange Viestraat 371
3511 BK Utrecht
Deze locatie bevindt zich in het centrum van Utrecht en is het best bereikbaar per openbaar vervoer

Datum

Deze Powerclass wordt twee keer aangeboden

Eerste mogelijkheid:
1 december 2022 van 9.00 – 17.00 uur
19 januari 2023 van 9.00 – 13.00 uur

Tweede mogelijkheid:
16 februari 2023 van 9.00 – 17.00 uur
30 maart 2023 van 9.00 – 13.00 uur

Alle trainingen zijn inclusief lunch

Docenten

Marcel Van Zanten, Alwi Euverman, Jaap Folkersma

Voor meer informatie

Het onderwijs van vandaag kraakt in al zijn voegen. De opdrachten worden steeds groter; vertragingen opgelopen in de coronatijd, moeten snel ingelopen worden, de resultaten op taal en rekenen moeten beter, de examenresultaten enz.. Dat tegen een achtergrond van grote personeelstekorten en vermoeide schoolorganisaties. De reflex om steeds harder te gaan werken aan oplossingen van gisteren voor de problemen van morgen, hebben het onderwijs op veel plekken uitgeput. De vraag om als mens weer van betekenis te zijn en onderdeel te worden van oplossingen op menselijke maat vanuit de bedoeling, dient zich iedere keer weer aan. De leiders van de toekomst zijn in staat om de mens en het werk weer aan elkaar te verbinden en de essentie van zichzelf te verbinden aan de essentie van de ander.

Bedoeling van de training

In deze training leer je wat jouw patronen (functioneel en disfunctioneel) zijn en hoe je jezelf kunt reguleren als het spannend wordt. We verkennen samen wat je doet als de stress zich aandient en het overleven op de loer ligt. Hoe haal je jezelf dan terug naar de gezonde delen van jezelf? Je lichaam is daarin sneller dan je hoofd. Luisteren naar en contact maken met de signalen van je lichaam zorgt dat je in contact blijft met je omgeving. Je bent zoveel leider van de ander, als dat je leider bent van jezelf. Je eigen instrument is altijd voorhanden.

Kosten

€ 850,- (inclusief intake, 1,5 dag training met lunch en coaching tussen de lesdagen)

Schrijf je in voor onze training
InCompany inschrijving

Individuele inschrijving