Professionaliseringsavond van 20 april
Elise Imhof
  1 min

Tijdens onze professionaliseringsavond van 20 april nemen wij u mee in de opzet van de Powerclasses. Leren en groeien met energie en plezier.

De Roo staat al jaren voor kwaliteit. Leiderschap in scholen is ons specialisme.

Graag geven wij de kennis door en bouwen we verder aan duurzame ontwikkelingen binnen de scholen. Voor dit doel bieden wij onze Powerclasses aan.

Powerclasses stralen energie en plezier uit. Ze zijn bedoeld om persoonlijk leiderschap van de deelnemers op basis van eigen leerdoelen op het gebied van energie, gedrag en prestaties te verbeteren. De Powerclasses zijn gericht op duurzame groei en ontwikkeling van onze deelnemers. We letten er dus op dat verbeterpunten/prestatiedoelen direct in de dagelijkse praktijk 24/7 kunnen worden toegepast.

Wij bieden met onze Powerclasses een krachtige leeromgeving op basis van de ‘fast learning’ principes. Dus gerichte kennisoverdracht in korte breakout sessies met veel opdrachten, oefeningen en ruimte om te experimenteren. Door de verschillende samenstelling is iedere Powerclass anders, maar met elkaar -, van elkaar – en door elkaar leren staat altijd centraal.

U kunt zich inschrijven deze professionaliseringsavond door een mail te sturen naar info@deroo.nl. Vermeld hierbij in ieder geval uw naam en telefoonnummer.

Datum: 20 april 2022
Locatie: Kantoor De Roo / Sardes
Adres: Lange Viestraat 371 (5e etage), 3511 BK, Utrecht
Inloop met een walking dinner vanaf 18.00 uur
Aanvang: 19.00 uur – 20.30 uur
Kosten: er zijn geen kosten aan verbonden