Arno Janssen

Arno Janssen, partner, is sinds 2004 werkzaam als interim manager en adviseur in zeer verschillende situaties. Na een studie zuivere wiskunde heeft hij ervaring opgedaan als docent en vele jaren als schoolleider in het voortgezet onderwijs gewerkt in diverse functies, waaronder zeven jaar als algemeen directeur van een scholengroep in het voortgezet onderwijs.

De afgelopen jaren is hij o.a. actief geweest als rector/directeur op veel verschillende scholen in uiteenlopende situaties, waarbij het vaak ging om de kwaliteit van het onderwijs, vastgelopen teams of de bedrijfsvoering. Ook heeft hij veel ervaring als adviseur op het gebied van organisatiestructuur en -cultuur.

“Met een juiste mix aan enthousiasme, creativiteit, daadkracht en humor kom je heel ver!”

“Ik heb vele moeilijke situaties bij scholen meegemaakt. Juist dan is het belangrijk met mensen vooruit te kijken en niet vast te blijven zitten in het verleden. Luisteren naar wat de medewerkers bezighoudt en bekijken welk perspectief er met elkaar te creëren is. Samen kijken naar wat werkelijk belangrijk is voor de toekomst, en daar vooral positief en enthousiast met elkaar voortvarend aan te werken.”

Arno Janssen

06-26 34 83 34
ajanssen@deroo.nl

Onze mensen

Onze acht partners en drie backoffice medewerkers staan voor u klaar!
Koos van den IJssel

Managing Partner

Elise Imhof

Communicatie & administratie

Rikkert de Nooij

Partner

Freek Polter

Partner

Arno Janssen

Partner

Désireé Simons

Partner

Maarten Ebbing

Partner

Teus de Vries

Partner

Steven Mijnsbergen

Partner

Wilma Jaspers

Management assistente

Janine Wijfje

Financiële/projectadministratie