Nieuwe huisstijl De Roo

Teus de Vries 15-2-2021 16:08
Categorieën: Advies

Vernieuwen, verbeteren, innoveren. In de natuur zien we het bij het wisselen van de seizoenen, het houdt de wereld fris en de geest helder. We zien het ook bij onszelf. Als De Roo zijn we continu op zoek naar oplossingen bij vraagstukken van onze opdrachtgevers. Met dezelfde kritische blik kijken we ook naar onszelf. 

Het vertrouwde imago van ‘men in blue suits and en lady in style’ hebben we afgeworpen. We zijn op zoek gegaan naar een nieuwe huisstijl. Waar doen we in? Waar doen we dat? Waar zijn we goed in? Wat willen we uitstralen? In deze nieuwsbrief (website volgt over enkele weken) treft u de nieuwe stijl aan. 

Wij doen aan leiderschap, daar zijn we goed in. We zijn erin gespecialiseerd om dat in het onderwijs, in scholen te doen. Werving van nieuwe krachten, inzetten van interimmers, trainingen, advies: altijd hebben we te maken met een kleurrijk gezelschap in de scholen. 

Leiderschap in scholen. Hoe kleurrijk de school vissen ook is, wij helpen u om alle vissen in de goede richting te laten zwemmen, om ze als één sterk collectief te laten optreden. Met contrast in samenwerking. Fris, sprankelend, vernieuwend, verbeterend, innoverend. 

Leiderschap in scholen. Wat hebben we toch een prachtig beroep!

Teus de Vries

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af